الزام به تهیه و مصرف گوشت مرغ قطعه بندی بسته بندی شده برچسب دار
به گزارش روابط عمومی شهرستان کلیه واحد های رستورانی-آشپزخانه -کترینگ و مراکز عرضه فراورده های خام دامی شهرستان ملزم به تهیه و مصرف مرغ قطعه بندی بسته بندی شده و لیبل دار شدند.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: پیرو جلسه مورخ 20/07/1401 شبکه دامپزشکی با اتحادیه های مربوطه و ظوابط و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی مقرر گردید -رستوران ها -آشپزخانه - کترینگ ها و کلیه مراکز عرضه کننده فراورده های خام دامی از مرغ قطعه بندی بسته بندی شده و لیبل دار حاوی تاریخ تولید و انقضا استفاده نمایند و از عرضه مرغ قطعه بندی فله خودداری نمایند. در غیر اینصورت مراتب تخلف از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.