تاکید شبکه دامپزشکی سبزوار بر رعایت ضوابط بهداشتی در سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار، سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی، به منظور تضمین سلامت و حفظ حقوق مصرف کنندگان، ملزم به رعایت ضوابط بهداشتی سازمان دامپزشکی هستند.
دکتر برات الله زیدابادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، اظهار داشت: ورود، حمل و نقل و نگهداری هر گونه فرآورده خام دامی در سردخانه نگهداری فراورده خام دامی باید با رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی مربوطه و در واحدهای نگهداری مجاز صورت پذیرد و تمامی فرآوردههای خام دامی دارای مشخصات و لیبل بهداشتی در مراکز رسمی تحت نظارت دامپزشکی تولید شوند.
وی، افزود: در سردخانه های نگهداری فراورده های خام دامی علاوه بر رعایت اصول بهداشت فردی توسط کارکنان، کنترل دمایی برای سردخانه های زیر صفر(-12 تا -درجه18) و بالای صفر( صفر تا +4درجه )، جداسازی، چیدمان مناسب، پالت گذاری، شستشو و ضدعفونی مستمر سردخانه از جمله ضوابط بهداشتی ضروری در سردخانه می باشد.
زیدابادی، به شهروندان تاکید کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت رعایت مسائل بهداشتی تاکید میگردد؛ فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و با نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید فرآوردههای فاقد هویت و شناسنامه بهداشتی (تاریخ تولید و انقضا و کد ردیابی) خودداری کنند و در صورت مشاهده فرآورده بسته بندی فاقد لیبل و هویت و یا غیر بهداشتی مراتب را به شماره 1512 اطلاع رسانی نمایند تا با متخلفین برخورد قانونی صورت گیرد.