مجازات سنگین درانتظارتوهین کننده به کارشناسان نظارت دامپزشکی سبزوار
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار کرد: نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه کلیه فرآورده های خام دامی از وظایف حاکمیتی سازمان دامپزشکی می باشد. برهمین اساس نظارت و بازرسی بهداشتی برکلیه فراورده های خام دامی در سطح شهرستان مستمر در حال انجام می باشد.
دکتر ولی اله جغتایی در ادامه افزود: طی بازدید و بازرسی از یک واحد عرضه کننده مواد پروتئینی ،متاسفانه متصدی این واحد ضمن توهین به کارشناسان نظارت بهداشتی این شبکه اقدام به تهدید و قدرت نمایی با چاقو نمود.که بلافاصله شکایتی در دادگستری شهرستان برعلیه این متصدی تشکیل و پرونده مورد پیگیری قرار گرفت. و منجر به صدور رای محکومیت توسط دادگاه کیفری دو شهرستان شد. این فرد به علت توهین به 74 ضربه شلاق و برای قدرت نمایی به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.
وی در ادامه گفت: شبکه دامپزشکی سبزوار با حمایت دستگاه محترم قضایی شهرستان با قدرت به وظایف حاکمیتی خود عمل خواهد کرد. و طی نشست خبری ویژه آخرین اقدامات این شبکه با همکاری مقامات قضایی شهرستان در حوزه سلامت و امنیت غذایی و پیگیری پرونده های مرتبط در دیگران استانها را تشریح خواهد نمود.
نظر دهید