مخاطرات مصرف تخم مرغ غیر بهداشتی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سبزوار مصرف تخم مرغ غیر بهداشتی می تواند باعث به خطر افتادن سلامت انسان گردد.

رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار ضمن بیان این نکته که تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح است اظهار داشت؛ تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا و دارای 9 اسید آمینه ضروری و مقدار قابل توجهی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. از طرفی تخم مرغ بدون هیچ گونه افزودنی یکی از سالم ترین مواد غذایی طبیعی و مطمئن برای مصرف تمام اقشار جامعه در گروه های سنی متفاوت می باشد.
دکتر زیدآبادی گفت: تخم مرغ علی رغم پوسته مقاوم که به عنوان لایه محافظتی در برابر آلاینده های مختلف عمل میکند، یک محصول بی نهایت شکننده است که به راحتی می تواند تحت تاثیر آسیب های مختلف فیزیکی، شیمیایی و میکروبی قرار بگیرد.
زید آبادی افزود؛ جهت حفظ بهداشت و امنیت غذایی جامعه و جهت حفظ کیفیت این ماده غذایی غنی از پروتئین توصیه های بهداشتی ذیل به شهروندان ضروری می باشد:
1-از مصرف تخم مرغ خام به علت احتمال وجود آلودگی و ایجاد مسمومیت غذایی خودداری گردد.
2-تخم مرغ بایستی در یخچال و در درجه حرارت 4-8 درجه سانتی گراد نگهداری شود .
3-از تماس تخم مرغ خام با سایر مواد غذایی خودداری نمایید.
4-پوسته تخم مرغ خام نباید شسته شود بلکه بایستی تخم مرغ را نشسته در ظرف در بسته قرارداده و در یخچال نگهداری کرد.
5-در صورتی که پوسته تخم مرغ به مدفوع یا خون آغشته باشد آنرا بشویید و بلافاصله مصرف کنید.
6-از تخم مرغ های نشانه گذاری شده و دارای بسته بندی استفاده نمایید تا سلامت و بهداشت تخم مرغ تا زمان مصرف حفظ شود . مدت زمان ماندگاری تخم مرغ در یخچال یک ماه می باشد .
7-در زمان مصرف به تاریخ تولید و زمان مصرف درج شده روی تخم مرغ دقت نمایید.
8 از خرید تخم مرغ های کثیف و شکسته خودداری نمایید .