ممنوعیت قطعه بندی و طعم دار کردن فراورده های خام دامی در مراکز عرضه فروش مرغ و گوشت
هر گونه قطعه بندی و طعم دار کردن فراورده های خام دامی (بال و بازوی زعفرانی) به دلیل مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی میکروبی و شیمیایی در مراکز عرضه ممنوع می باشد.طبق بازدیدهای بازرسین بهداشتی بر مراکز عرضه فراورده های خام دامی تعدادی از واحدهای عرضه مرغ و گوشت در اقدامی غیر مجاز و خلاف مقررات بهداشتی بویژه در ایام تعطیل اقدام به افزودن انواع رنگها ومواد طعم دهنده به گوشت و بال و بازوی مرغ کرده و تحت عنوان جوجه کبابی آماده و بال و بازوی زعفرانی به فروش می رسانند.
دکتر جغتایی، رییس شبکه دامپزشکی سبزوار اظهار داشت: مراکز عرضه فراورده های خام دامی تنها مجاز به فروش انواع گوشت قطعه بندی و بسته بندی شده طعم دار و حاوی افزودنی های مجاز خوراکی بوده که در مراکزمجاز تهیه و بسته بندی شده و محصول دارای برچسب مشخصات تولید و نوع افزودنی باشد.
شبکه دامپزشکی سبزوار ضمن توصیه به شهروندان برای عدم خرید و مصرف هرگونه گوشت مرغ فاقد مشخصات و بسته بندی معتبر ، در راستای تامین بهداشت و سلامت شهروندان اقدام به برخورد با هرگونه عرضه غیر مجاز فراورده های خام دامی می نمایند.درهمین راستا از ابتدای سال جاری تا کنون 270کیلوگرم بال و بازوی آغشته به مواد رنگی ضبط و معدوم سازی و پرونده متخلفین بهداشتی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است.
نظر دهید