نظارت شبکه دامپزشکی بر تولید بیش از 2 هزار تن گوشت مرغ در گناباد
لاشه های طیور استحصالی در کشتارگاه گناباد به طور مستمر تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی، قرار دارند.
رئیس شبکه دامپزشکی گناباد، گفت: براساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دام و طیور از وظایف سازمان دامپزشکی می باشد.
دکتر محمدرضا متقی، بیان نمود: در راستای انجام این وظیفه کنترل های بهداشتی لازم در کلیه مراحل تولید انواع دام و طیور و نیز در خصوص فرآوری و توزیع انواع فرآورده های خوراکی و غیر خوراکی با منشاء دام و طیور از سوی شبکه دامپزشکی اعمال می گردد که بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور از اهم این اقدامات است.
وی، ادامه داد: در راستای انجام این وظیفه علاوه بر نظارت بهداشتی مستمر دامپزشک و دستیار بهداشتی کشتارگاه، کنترل های بهداشتی لازم در کلیه مراحل وابسته به کشتارگاه و در سطح عالیه از سوی شبکه دامپزشکی اعمال می گردد که در طی بازدیدها بخش های مختلف کشتارگاه شامل: سکوی تخلیه مرغ زنده - خط کشتار- اسکالدر - پرکنی مرغ – تخلیه اندرونه – چیلر – چیلینگ روم - بسته بندی مرغ - بسته بندی آلایش - تونل های انجماد - سردخانه نگهداری، بازدید بعمل می آورد.
متقی، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد 2 میلیون و 432 هزار و 922 قطعه مرغ گوشتی به وزن لاشه 4 میلیون و 826 هزار و 716 کیلوگرم در کشتارگاه طیور شهرستان گناباد کشتار و مورد بازرسی بهداشتی شبکه دامپزشکی قرار گرفته است که در مجموع تعداد 16 هزار و 350 قطعه مرغ گوشتی به وزن 21 هزار و 813 کیلوگرم ضبط و معدوم گردیده است.
وی، در پایان از عموم شهروندان عزیز تقاضا نمود: گوشت مورد نیاز خود را صرفا از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایند.