واکسیناسیون رایگان ۱۰۴۲ قلاده سگ صاحبدار علیه بیماری هاری در سبزوار
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سبزوار، از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۱۰۴۲ قلاده سگ صاحبدار در سطح شهرستان بهصورت رایگان علیه بیماری خطرناک و کشنده هاری واکسینه شدهاند.

دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، با اعلام این خبر اظهار داشت: طرح واکسیناسیون رایگان سگهای صاحبدار با هدف پیشگیری از شیوع بیماری هاری، حفظ سلامت عمومی جامعه و کاهش خطر انتقال بیماری به انسانها و سایر حیوانات، از ابتدای سال جاری آغاز شده و همچنان با جدیت ادامه دارد.
وی با اشاره به اهمیت بیماری هاری افزود: هاری یکی از بیماریهای ویروسی کشنده و قابل انتقال بین حیوان و انسان است که توجه جدی به کنترل آن از اولویتهای سازمان دامپزشکی کشور است. خوشبختانه با همکاری خوب دامداران با اکیپ واکسیناسیون بخش دولتی و خصوصی، توانستهایم گام موثری در این زمینه در شهرستان سبزوار برداریم.
دکتر زیدآبادی در پایان خاطرنشان کرد: از شهروندان عزیز تقاضا داریم نسبت به نگهداری اصولی از حیوانات خانگی و انجام بهموقع واکسیناسیون آنها توجه ویژهای داشته باشند و در صورت نیاز، به مراکز دامپزشکی مجاز مراجعه کنند.