در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و ایام نوروز، انجام شد:
۳۶۲ مورد بازدید بهداشتی از واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی در سبزوار
۳۶۲ مورد بازدید بهداشتی از واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی سبزوار، در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ماه رمضان و عید نوروز، انجام شد.

دکتر براتالله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، گفت: این طرح از تاریخ 11 اسفند ۱۴۰۳ آغاز و تا 11 فروردین ۱۴۰۴ ادامه داشت و با هدف ارتقاء سطح سلامت عمومی، پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام و نیز اطمینان بخشی به مصرفکنندگان فرآوردههای خام دامی اجرا گردید.
زیدآبادی، با اشاره به گستره بازدیدها افزود: در این مدت، تیمهای بازرسی شبکه دامپزشکی به صورت مستمر و برنامهریزی شده از مراکز عرضه گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، لبنیات سنتی و سایر فرآوردههای خام دامی بازدید به عمل آوردند و در مواردی نیز نمونهبرداری و اقدامات لازم قانونی انجام شد.
او، تأکید کرد: شبکه دامپزشکی سبزوار با همراهی دستگاههای متولی بهداشت و سلامت، همچنان بر استمرار این روند نظارتی در طول سال تأکید دارد تا سلامت شهروندان تضمین گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار، در پایان از شهروندان خواست: فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز و دارای مهر دامپزشکی تهیه نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.