بازرسی از مراکز عرضه گوشت قرمز در سطح شهرستان فریمان
شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان با هدف تامین امنیت غذایی مصرف کنندگان، اقدام به بازرسی مستمر از مراکز عرضه گوشت قرمز در سطح شهرستان می کند.
دکتر باغبان نژاد رئیس شبکه دامپزشکی فریمان گفت: در سطح شهرستان فریمان حدود 40 مرکز عرضه گوشت قرمز وجود دارد که با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته، ماهانه از تمامی مراکز توسط تیم های بازرسی این شبکه بازدیدهای مکرر به عمل می آید. همچنین به دنبال کشتار روزانه دام، کادر دامپزشکی مستقر در سطح کشتارگاه دام این شهرستان، ضمن بازدیدهای فنی-بهداشتی از دام های کشتار شده، و با تایید سلامت، و حذف، ضبط و معدوم سازی لاشه دام های بیمار و انجام آزمایشات ادواری، و نظارت بر رعایت کلیه ضوابط زنجیره ی سرد قبل از توزیع گوشت قرمز، در صدد است تا مردم با اطمینان خاطر گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز عرضه گوشت در سطح شهر تامین نمایند.
وی در ادامه افزود: گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین حیوانی است، به همین دلیل توصیه می گردد شهروندان از خرید گوشت قرمز بدون هویت (فاقد مهر و لیبل دامپزشکی) و همچنین فاقد تاریخ تولید و انقضا پرهیز کنند. همچنین افراد از خریداری گوشت قرمز با بوی غیر طبیعی و نامطبوع مانند ترشیدگی، عفونت، گندیدگی، کپک زدگی و تعفن و همچنین گوشت تغییر رنگ یافته که نشانه فساد گوشت می باشد، خودداری نمایند.