• 1402/07/22 - 11:56
  • تعداد بازدید : 159
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توصیه شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان در خصوص نگهداری گوشت مرغ منجمد

شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، در خصوص نگهداری گوشت مرغ منجمد، به شهروندان توصیه نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان؛ کشتارگاه‌ها مهم‌ترین نقش را در تضمین کیفیت و سلامت فرآورده‌های خام دام و طیور ایفا می‌کنند.

مهندس خدادادی کارشناس واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان گفت؛ ناظران و مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه ها بر کشتار طیور و پس از آن بر رعایت زنجیره سرد نظارت دارند.

وی افزود؛ در حال حاضر انجماد مهم ترین و اصلی ترین روش نگهداری گوشت می باشد و با بهره گرفتن از روشهای اصولی انجماد می توان گوشت مرغ را به مدت زیادی نگهداری کرد. گوشت مرع منجمد را می توان به مدت یکسال در دمای برودت فریزر (۱۸- درجه سانتیگراد) نگهداری نمود.

خدادادی اظهار داشت؛ دامپزشکی بر حفظ میزان برودت گوشت مرغ و یا به عبارتی رعایت زنجیره سرد نظارت دقیق داشته، اما نکته اصلی، حلقه آخر آن یعنی حلقه عرضه کننده و همچنین مصرف کننده گوشت مرغ منجمد است که در صورت عدم رعایت شرایط نگهداری آن، سبب کاهش ارزش غذایی گوشت مرغ و ایجاد مشکلات بهداشتی می شود.

  • گروه خبری : اداره شهرستان فریمان,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 308979
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر