برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در روستای چهاربست فریمان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان گفت: این دوره آموزشی با هدف ارتقاء آگاهی عمومی و پیشگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در روستای چهاربست فریمان برگزار شد.
به همت شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، انجام شد:
حفاظت از دامها با واکسیناسیون گسترده علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک
دامهای شهرستان فریمان، به همت شبکه دامپزشکی با واکسیناسیون گسترده علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، ایمن سازی می شوند.
دامپزشکی فریمان در خط مقدم مبارزه با بیماریهای زئونوز
شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، با تشدید اقدامات پیشگیرانه و کنترلی، بر اهمیت نقش دامپزشکان در مقابله با بیماریهای زئونوز و حفظ سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.
تاکید شبکه دامپزشکی فریمان بر جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام در ایام محرم
شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، در راستای حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام، تدابیر ویژهای را برای نظارت بر کشتار دام در ایام ماه محرم، بهویژه در روز عاشورای حسینی، اتخاذ و اجرا کرده است. این اقدامات با هدف ارائه گوشت سالم و بهداشتی و تضمین امنیت غذایی شهروندان، صورت میگیرد.
هشدار شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان در خصوص ذبح غیرمجاز دام هنگام بازگشت حجاج
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، در رابطه با ذبح غیرمجاز دام خارج از کشتارگاه و در معابر عمومی و منازل، به علت خطر انتقال بیماری های مشترک از دام به انسان، هشدار داد.
نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی فریمان بر بیش از 542 لاشه دام قربانی در روز عید سعید قربان
دکتر سید حبیب حسینی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان از نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر بیش از 542 لاشه دام در روز عید قربان خبر داد.
بازدید امام جمعه و فرماندار شهرستان فریمان به اتفاق رئیس شبکه دامپزشکی در روز عید قربان از برنامه آمادگی اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی فریمان
حجت الاسلام و المسلمین معلمی امام جمعه و دکتر ناصری فرماندار شهرستان فریمان به اتفاق دکتر حسینی رئیس شبکه دامپزشکی در روز عید قربان از برنامه آمادگی اکیپ های نظارت بهداشتی دامپزشکی فریمان و قسمت های مختلف کشتارگاه دام فریمان بازدید کردند.
در نماز جمعه شهرستان فریمان، انجام شد:
سخنرانی رئیس شبکه دامپزشکی در خصوص کشتار بهداشتی دام در روز عید قربان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، پیش از خطبه های نماز جمعه در خصوص کشتار بهداشتی دام در روز عید قربان، به ایراد سخنرانی پرداخت.
سمپاشی بیش از 19 هزار راس جهت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان فریمان
در سال گذشته بیش از19 هزار و 115 راس و 30 هزار و 320 متر مربع سمپاشی در خصوص مبارزه و پیشگیری با بیماری تب کریمه کنگو انجام شده است.
بازدید شبانه مدیرکل دامپزشکی استان از شبکه دامپزشکی فریمان
دکتر محمود جوادی نژاد، مدیرکل دامپزشکی استان، از شبکه دامپزشکی فریمان بازدید نمود.