نظارت بهداشتی بر تولید بیش از 112 تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام فریمان
کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، بر تولید بیش از 112 هزار کیلوگرم انواع گوشت قرمز در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان، نظارت بهداشتی نمودند.
دکتر سید حبیب حسینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان، گفت: یکی از مهم ترین وظایف دامپزشکی نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فراورده های خام دامی می باشد.
وی، اظهار داشت؛ بیش از 112 هزار کیلوگرم انواع گوشت قرمز اعم از 6000 کیلوگرم گوشت گاو ، 102000 کیلوگرم گوشت گوسفند و 5000 کیلوگرم گوشت بز در 1 روز اول ماه جاری تولید شده است.
حسینی، افزود؛ با توجه به نظارت های بهداشتی صورت گرفته امکان انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام از محصولات تولیدی به انسان به صفر می رسد.
رئیس شبکه دامپزشکی فریمان، در ادامه توصیه کرد؛ جهت جلوگیری از انتقال و انتشار بیماری های زئونوز، شهروندان از کشتار دام در محلی خارج از کشتارگاه اجتناب ورزیده و در راستای حفظ سلامت خود از محصولات تولیدی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استفاده نمایند.