• 1402/07/05 - 14:45
  • تعداد بازدید : 378
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان بر واحد های عرضه فرآورده های خام دامی

کارشناسان واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان فریمان با هدف ارتقای امنیت غذایی و حفظ سلامت شهروندان به طور مستمر بر فعالیت واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی نظارت دارند.

دکتر حسینی رئیس شبکه دامپزشکی فریمان گفت: در سطح شهرستان فریمان حدود 62 واحد عرضه فرآورده های خام دامی وجود دارد  که طی برنامه ریزی های صورت گرفته، به طور مستمر بازرسی بهداشتی از این واحدها توسط کارشناسان واحد نظارت این شبکه صورت می گیرد.

وی اظهار داشت؛ کشتارگاه محل دفن بیماریهای دام و بیماریهای قابل انتقال به انسان است و به همین دلیل واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی بایستی گوشت قرمز مورد نیاز خود را از کشتارگاه دریافت نمایند. گوشت بایستی دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و مشخصات معتبر باشد و همچنین از نظر ظاهری فاقد هرگونه بو و یا رنگ غیرطبیعی باشد.

حسینی افزود؛ شهروندان بایستی گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و حتی‌الامکان از خرید گوشت فاقد بسته‌بندی و بدون هویت خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان فریمان
  • کد خبر : 308019
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر