• 1398/07/17 - 10:33
  • تعداد بازدید : 302
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام 67 مورد بازدید از کشتارگاه دام قوچان از ابتدای سال جاری

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت : برخی فرآورده ها مانند گوشت قرمز به دلیل اینکه فسادپذیری بسیار زیادی دارند بایستی در محیطی کاملا بهداشتی تهیه شده و تمامی اصول بهداشتی از زمان تهیه تا زمان توزیع، حمل و مصرف بایستی رعایت گردد.

 دکتر محمد احمدی افزود: علاوه بر نظارت کامل توسط مسئول فنی و بهداشتی ، ناظر ذبح شرعی و کارشناسان شبکه، رعایت استانداردهای مورد نیاز و رفع مشکلات  کشتارگاه دام شهرستان با همکاری مسئولان بایستی پیگیری و استانداردهای مورد نیاز باید در کشتارگاه دام رعایت شود تا گوشت سالم و بهداشتی به دست مردم برسد.

 وی در انتها گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 67 مورد بازدید از کشتارگاه دام در جهت بهبود و افزایش سطح بهداشتی کشتارگاه، بررسی نواقص و کمک به رفع آن ها توسط کارشناسان بخش نظارت دامپزشکی قوچان صورت گرفته است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 244664
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید