از 12 مزرعه پرورش ماهیان سردابی در قوچان در سال جاری حدود 200 تن گوشت تولید و وارد بازار شده است
روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان: از 12 مزرعه پرورش ماهیان سردابی در قوچان در سال جاری حدود 200 تن گوشت تولید و وارد بازار شده است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت: گوشت ماهی با داشتن خواص تغذیهای بالا میتوانند قسمت اعظم نیازمندیهای تغذیهای ما را تامین كنند همچنین به علت داشتن تركیبات خاصی كه در چربی بدن آنها وجود دارد در پیشگیری از بسیاری امراض و كنترل و درمان بیماریهای مختلف نقش مهمیبه عهده دارند
دکتر محمد احمدی اظهار داشت: با توجه به لزوم افزایش مصرف گوشت ماهی در کشور و افزایش جمعیت کشور در آینده و در جهت ایجاد تنوع غذایی، پرورشآبزیان از اقدامات مهمی است که بایستی برای تامین پروتئین حیوانی در نظر گرفته شود.
وی در انتها خاطر نشان کرد: در شهرستان قوچان 12 مزرعه پروش ماهی سردابی در حال فعالیت هستند که از ابتدای سال جاری مقدار 200 تن گوشت ماهی تولید و به بازارهای داخل و خارج از استان عرضه شده است.
نظر دهید