• 1403/11/10 - 11:09
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید از سردخانه های نگهداری گوشت دانشگاه های قوچان

سردخانه های نگهداری گوشت و فرآورده های خام دامی دانشگاه های قوچان، به صورت دوره ای مورد بازدید قرار می گیرند.

دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، گفت: در راستای اجرای هر چه بهتر وظایف قانونی دامپزشکی در تضمین سلامت فرآورده های خام دامی و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه، نظارت و بازرسی از محل های نگهداری فرآورده های خام دامی در مکان های پر جمعیت از جمله دانشگاه های سطح شهرستان که برای کادر دانشگاه ها و دانشجویان نسبت به طبخ غذای گرم از گوشت و مرغ استفاده می کنند بسیار حائز اهمیت می باشد.

وی، افزود: در سردخانه‌های نگهداری فراورده‌های خام دامی علاوه بر رعایت اصول بهداشت فردی توسط کارکنان، کنترل دمایی برای سردخانه‌های زیر صفر (۱۸-) و بالای صفر (صفر تا ۴+ درجه)، جداسازی، چیدمان مناسب، پالت گذاری، شستشو و ضدعفونی مستمر سردخانه از جمله ضوابط بهداشتی ضروری در این سردخانه ها می باشد.

وی، در پایان گفت: این بازدید‌ها با توجه به ضرورت اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی در خصوص فرآورده های خام دامی و مواد غذایی انجام می گیرد که کلیه موارد بهداشتی از جمله تاریخ تولید، انقضا و برچسب دامپزشکی فرآورده ها مورد بررسی قرار می گیرند و همچنین آموزش های لازم در خصوص نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی در سردخانه به مسئولین مربوطه ارائه می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 332832
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر