بازدید از سردخانه های نگهداری گوشت دانشگاه های قوچان
سردخانه های نگهداری گوشت و فرآورده های خام دامی دانشگاه های قوچان، به صورت دوره ای مورد بازدید قرار می گیرند.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/23/2025/Jan/29/سردخانه 2_crop.jpg)
دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان، گفت: در راستای اجرای هر چه بهتر وظایف قانونی دامپزشکی در تضمین سلامت فرآورده های خام دامی و ارتقاء بهداشت عمومی جامعه، نظارت و بازرسی از محل های نگهداری فرآورده های خام دامی در مکان های پر جمعیت از جمله دانشگاه های سطح شهرستان که برای کادر دانشگاه ها و دانشجویان نسبت به طبخ غذای گرم از گوشت و مرغ استفاده می کنند بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی، افزود: در سردخانههای نگهداری فراوردههای خام دامی علاوه بر رعایت اصول بهداشت فردی توسط کارکنان، کنترل دمایی برای سردخانههای زیر صفر (۱۸-) و بالای صفر (صفر تا ۴+ درجه)، جداسازی، چیدمان مناسب، پالت گذاری، شستشو و ضدعفونی مستمر سردخانه از جمله ضوابط بهداشتی ضروری در این سردخانه ها می باشد.
وی، در پایان گفت: این بازدیدها با توجه به ضرورت اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی در خصوص فرآورده های خام دامی و مواد غذایی انجام می گیرد که کلیه موارد بهداشتی از جمله تاریخ تولید، انقضا و برچسب دامپزشکی فرآورده ها مورد بررسی قرار می گیرند و همچنین آموزش های لازم در خصوص نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی در سردخانه به مسئولین مربوطه ارائه می شود.