تولید 788 تن گوشت تحت شرایط بهداشتی از آغاز طرح تشدید نظارت تا کنون در شهرستان قوچان
به گزارش روابط عمومی شبکه ی دامپزشکی قوچان از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت ویژه نوروز و رمضان طی 23 روز مقدار 685 تن گوشت سفید و 103 تن گوشت قرمز با نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های قوچان تولید شده است.

سلیمانی کارشناس واحد نظارت شهرستان قوچان گفت: از آغاز طرح تشدید نظارت تا کنون تعداد 437 هزار قطعه مرغ گوشتی تحت کنترل ناظران بهداشتی مستقر در کشتارگاه طیور شهرستان کشتار شد که تعداد 2861 قطعه ضبط و از چرخه مصرف انسانی حذف و 685 تن گوشت سفید در شرایط بهداشتی تولید شد. همچنین تعداد 2493 دام سبک و سنگین تحت نظارت این شبکه ی دامپزشکی در کشتارگاه دام کشتار و 103 تن گوشت قرمز بهداشتی تولید شد.