شرایط نگهداری گوشت های وکیوم در دمای مناسب
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان از فروشندگان و شهروندان خواست گوشت های وکیوم وارداتی را در دمای منهای نیم تا مثبت نیم درجه نگهداری کنند.

گوشت ماده غذایی است که خیلی زود آلوده و فاسد میگردد و اگر درهر کدام از مراحل تولید، کشتار، بستهبندی، فروش، نگهداری و مصرف، بهداشت گوشت رعایت نشود بیماری و مسمومیت را برای انسان در پی دارد. دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان گفت : در حال حاضر مهم ترین و اصلی ترین روش نگهداری گوشت ، "انجماد " می باشد. انجماد گوشت اجازه می دهد که بتوانیم گوشت و فراورده های گوشتی را با بهره گرفتن از روشهای اصولی انجماد و تداوم برودت مناسب به مدت زیادی نگهداری کنیم. دکتر شمس با بیان اینکه بسته بندی وکیوم یک از روش های نگهداری گوشت به مدت طولانی می باشد که شامل مزایای زیادی از جمله افزایش ماندگاری، حفظ تازگی و جلوگیری از فساد گوشت می گردد افزود : بسته به نوع گوشت، مدت زمان نگهداری آن در بسته بندی وکیوم متفاوت است. به طور کلی، گوشت های قرمز بسته بندی شده به روش وکیوم می توانند تا 6 ماه در فریزر نگهداری شوند. |
شمس در پایان اضافه کرد : همچنین دمای مناسب گوشت های وکیوم وارداتی جهت رعایت زنجیره سرد از پیش سرد کشتارگاه محل تولید تا یخچال نگهداری محصول در فروشگاه عرضه از دمای منهای ٠/٥ تا مثبت ٠/٥ درجه سانتی گراد می باشد.