• 1404/02/11 - 10:36
  • تعداد بازدید : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی قوچان، تاکید کرد:

لزوم انجام اقدامات لازم جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان

شبکه دامپزشکی قوچان، بر ضرورت انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور پیشگیری از بیماری خطرناک تب کریمه کنگو تأکید کرد.

دکتر حامد شمس، رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در این باره گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش فعالیت کنه‌ها، خطر شیوع بیماری تب خونریزی‌ دهنده کریمه کنگو افزایش می‌یابد و لازم است دامداران، بهره‌برداران و عموم مردم نسبت به رعایت نکات بهداشتی و توصیه‌های دامپزشکی دقت بیشتری داشته باشند.

شمس، در ادامه افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه، تماس با ترشحات دام آلوده یا لاشه آن منتقل می‌شود. افراد شاغل در حوزه دامپروری، کشتارگاه‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی بیشتر در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند.

او، خاطرنشان کرد: استفاده از وسایل حفاظتی هنگام تماس با دام، خودداری از ذبح دام در اماکن غیرمجاز، نگهداری دام‌ها در مکان‌های بهداشتی و سم‌پاشی منظم علیه کنه‌ها از مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری از این بیماری محسوب می‌شود. همچنین گوشت دام باید پس از ذبح، حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.

شمس، در پایان تأکید کرد: دامپزشکی قوچان با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک، آماده ارائه آموزش‌های لازم به دامداران و مردم می‌باشد و از همه شهروندان درخواست می‌شود:  در صورت مشاهده هر مورد مشکوک و تخلف، مراتب را سریعا به شبکه دامپزشکی با شماره 05147224142 اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 338402
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان