معدوم سازی 530 کیلوگرم گوشت قرمز و سفید فاسد و غیر قابل مصرف از ابتدای سال در قوچان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، رئیس این شبکه گفت: پایه بهداشت و سلامت جوامع انسانی، تا حد زیادی وابسته به بهداشت دام و فرآورده های حاصل از آن ها می باشد، به همین جهت بایستی نظارت های کارشناسان دامپزشکی بر مراکز تولید تا عرضه به صورت کاملا دقیق و با حساسیت بالا صورت گیرد.

دکتر محمد احمدی گفت: در این راستا طی بازدیدهای دورهای صورت گرفته توسط بازرسان بهداشتی این شبکه از مراکز عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی ، مقدار 530 کیلوگرم گوشت قرمز و سفید غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف از چرخۀ مصرف انسانی خارج و پس از اخذ دستور مقامات قضایی، معدوم شده است.
وی در پایان به شهروندان توصیه کرد: گوشت موردنیاز خود را صرفاً از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در هنگام خرید گوشت قرمز به مهر دامپزشکی بر روی لاشه و برچسب الصاقی آن که نشان دهنده نوع دام، جنسیت، تاریخ تولیدوانقضاء گوشت است، توجه نمایند.
نظر دهید