نظارت بهداشتی بر کشتار 209 راس دام قربانی و نذری در روز عید قربان در شهرستان قوچان
به گزارش روابط عمومی شبکه ی دامپزشکی قوچان، تعداد 209 راس دام قربانی و نذری و لاشه و آلایش و پوست حاصل از آن در روز عید سعید قربان بوسیله اکیپ های ثابت و سیار شبکه دامپزشکی قوچان، بازدید بهداشتی شد.

دکتر ابوالفضل احمدی، رییس شبکه دامپزشکی قوچان اعلام کرد: در روز عید قربان سال جاری تعداد 3 اکیپ ثابت و 7 اکیپ سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح شهرستان قوچان فعال بودند و نظارت های بهداشتی قبل کشتار، حین کشتار و بعد از کشتار را بر روی دام های نذری و قربانی داشتند.
وی گفت: با همکاری شهرداری شهر قوچان، کشتارگاه دام در این روز از اولین ساعات بامداد فعال و آماده خدمت به همشهریان بود و از تعداد 209 راس دام کشتار شده، مقدار 58 کیلوگرم آلایش و 25 کیلوگرم گوشت به علت داشتن مشکلات بهداشتی ضبط و معدوم سازی شد.
احمدی افزود: به منظور پیشگیری از انتقال برخی بیماری های مشترک بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق لاشه حاصل از دام، لازم است تمامی لاشه به همراه آلایش حاصل از آن حداقل برای مدت 24 ساعت در یخچال در دمای 2 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری شود.