• 1397/12/05 - 10:44
  • تعداد بازدید : 194
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی قوچان براستحصال یک میلیون و 461هزار کیلوگرم گوشت قرمز از ابتدای سال جاری

روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان: دامپزشکی شهرستان قوچان در سال جاری بر تولید و استحصال بیش از یک میلیون و 461 هزار کیلوگرم گوشت قرمز نظارت بهداشتی داشته است.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان: تولید گوشت قرمز جزءصفات مهم اقتصادی در پرورش نشخوار کنندگان به حساب می آید که مهمترین بخش از درآمد حاصل از پرورش نشخوارکنندگان بویژه گوسفند به تولید گوشت آن برمی گردد.

دکتر محمد احمدی خاطر نشان کرد: شهرستان قوچان با دارا بودن بیش از 500000 راس دام سبک و سنگین قابلیت بسیار بالایی در تولید گوشت قرمز در سطح استان دارد و علاوه بر تامین نیاز مردم شهرستان، میزان قابل توججهی از نیاز استان را نیز تامین می کند. 

وی در انتها افزود:از ابتدای سال جاری تا کنون بیش ازیک میلیون و 461 هزار کیلوگرم گوشت قرمز درکشتارگاه دام  شهرستان استحصال شده که عمده آن مربوط به کشتار دام سبک می باشد و بقیه شامل کشتار دام سنگین از جمله گاو و شتر می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 6737
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید