• 1403/11/18 - 11:44
  • تعداد بازدید : 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه دامپزشکی قوچان، اعلام کرد:

وجود مقداری خون آبه در بسته بندی مرغ تازه طبیعی است

شبکه دامپزشکی قوچان، از مجاز بودن حدی از خون آبه در بسته بندی های مرغ تازه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حامد شمس رئیس شبکه دامپزشکی قوچان، در این باره گفت: خون آبه در مرغ به معنای اضافه کردن آب به درون کیسه های پلاستیکی نگهداری مرغ نیست بلکه به علت پس دادن آب طبیعی از مرغ است.

شمس، در ادامه گفت: زیاد بودن مقدار خون آبه در بسته بندی مرغ به دو علت اصلی است: اول اینکه در مواقعی که سایز مرغ درشت است و با بسته پلاستیکی هم خوانی ندارد این اتفاق می افتد و مورد دوم که بیشتر از همه محتمل است عدم رعایت دمای نگهداری مرغ تازه (۰ تا ۴ ) درجه یا به همان اصطلاح دمای یخچال است که ممکن است در فرآیند نگهداری توسط مرغ فروشان و یا همشهریان رعایت نشود و مرغی که در این شرایط نگهداری شود به سرعت حجم خون آبه موجود در بسته بندی پلاستیکی مرغ افزایش می یابد.

شمس، خطاب به همشهریان اطمینان خاطر داد:  فرایند ذبح مرغ توسط ناظرین دولتی و مسئولین فنی مستقر در کشتارگاه طیور به طور مداوم از زمان ورود مرغ زنده به کشتارگاه تا زمان عرضه آن در مرغ فروشی ها و رستوران ها و ... کنترل می شود تا عموم مردم با اطمینان خاطر مرغ مصرف خانوار خود را تامین کنند.

وی، در انتها از همشهریان دغدغه مند خواست: هرگونه تخلفی را که در واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی مشاهده کردند با شماره تلفن ۴۷۲۲۴۱۴۱ اطلاع دهند و یا در هر ساعت از شبانه روز به سرشماره ۳۰۰۰۰۱۵۱۲۰۰۰۰۲ پیامک کنند تا توسط سربازان گمنام عرصه سلامت مورد رصد و پیگیری قرار بگیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان قوچان
  • کد خبر : 333237
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان