برگزاری کلاس آموزشی آشنایی و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو جهت سلاخان و قصابان کاشمر
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر از برگزاری کلاس آموزش راهکارهای پیشگیری از تب کریمه کنگو برای سلاخان و قصابان کشتارگاه در خصوص راههای انتقال، علائم و راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر از برگزاری کلاس آموزش راهکارهای پیشگیری از تب کریمه کنگو برای سلاخان و قصابان کشتارگاه در خصوص راههای انتقال، علائم و راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری خبر داد.
دکترخانزاده اظهار داشت در این دوره کارشناس آموزش شبکه دامپزشکی کاشمر استفاده از وسایل حفاظت شخصی، نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیش بند غیر قابل نفوذ در پیشگیری از ابتلای قصابان و سلاخان به این بیماری را ضروری دانست و افزود: قصابان و سلاخان باید از برخی رفتارها خطرناک مانند نگهداشتن کارد قصابی با دندان جداً خودداری کنند و ضخمها و خراشهای روی دست و بدن را بصورت مناسب بپوشانند، همچنین شستشو و ضدعفونی دستها و لباس کار را بعد از اتمام کار را بصورت مداوم در برنامه روزانه لحاظ نمایند.
وی تصریح کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو عمدتاً از طریق گزش کنه از حیوان به انسان منتقل میشود و دام ها در صورت آلوده شدن به این ویروس میتوانند در هنگام ذبح یا قطعه بندی، این بیماری را به انسان منتقل کنند.
او بیان داشت: این حیوانات در صورت آلوده بودن، هیچ علامت خاصی ندارند و تنها را پیشگیری از ابتلای قصابان به این بیماری، استفاده از وسایل حفاظت شخصی و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال با دمای صفر تا چهار درجه است.
نظر دهید