برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری و آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو جهت فعالان عرصه تولید و عرضه گوشت قرمز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر، از برگزاری کلاس آموزش راهکارهای پیشگیری از بیماری های مشترک از جمله تب کریمه کنگو برای سلاخان و قصابان کشتارگاه و راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری خبر داد.

دکتر سعید خانزاده اظهار داشت در این دوره که توسط کارشناس آموزش شبکه دامپزشکی کاشمر برگزار شد مواردی از جمله استفاده از وسایل حفاظت شخصی، نظیر چکمه، دستکش، عینک و پیش بند غیر قابل نفوذ برای پیشگیری از ابتلای قصابان و سلاخان به بیماری مشترک مورد تاکید قرار داده و ضروری دانست.
وی توصیه کرد قصابان و سلاخان باید از برخی رفتارها خطرناک مانند نگهداشتن کارد قصابی با دندان جداً خودداری کنند و زخمها و خراشهای روی دست و بدن را بصورت مناسب بپوشانند، همچنین شستشو و ضدعفونی دستها و لباس کار را بعد از اتمام کار را بصورت مداوم در برنامه روزانه لحاظ نمایند.
خانزاده تصریح کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو عمدتاً از طریق گزش کنه از حیوان به انسان منتقل میشود و دام ها در صورت آلوده شدن به این ویروس میتوانند در هنگام ذبح یا قطعه بندی، این بیماری را به انسان منتقل کنند.
او بیان داشت: این حیوانات در صورت آلوده بودن، هیچ علامت خاصی ندارند و تنها را پیشگیری از ابتلای قصابان به این بیماری، استفاده از وسایل حفاظت شخصی و نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال با دمای صفر تا چهار درجه است.
نظر دهید