نظارت دامپزشکی کاشمر بر فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها، اغذیه فروشی ها، جگرکی و کبابی ها
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر واح نظارت بهداشتی دامپزشکی بر سلامت فرآورده های خام دامی مصرفی در رستوران ها و اغذیه فروشی ها نظارت کامل دارد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشمر گفت: ارتقای سطح بهداشتی و امنیت غذایی مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی از تهیه تا عرضه در تمامی مراکز از جمله رستوران ها و اغذیه فروشی ها بر عهده دامپزشکی می باشد.
دکتر محمد عارفی اظهار داشت: لذا بایستی تمامی فرآورده های خام دامی که توسط این مراکز عرضه می شوند، دارای مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی بوده و از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه شده و در یخچال و دمای مناسب نگهداری شوند.
وی در پایان افزود: ازابتدای سال جاری تا کنون 239 مورد بازدید توسط کارشناسان نظارت انجام شده و به صورت مستمر از این مراکز بازدید می شود و با مشاهده هر گونه تخلف توسط این مراکز برخورد جدی صورت می گیرد.
نظر دهید