برگزاری جلسه هم اندیشی با مسئولین مراکز مایه کوبی شهرستان گناباد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد، جلسه ای با حضور مسئولین و واکسیناتورهای مراکز مایه کوبی ش، در محل شبکه دامپزشکی شهرستان، برگزار شد.

در ابتدا رئیس شبکه دامپزشکی، ضمن خیر مقدم به کلیه همکاران حاضر در جلسه بیان کرد: اولویت کاری بایستی سرلوحه قرار دادن منشور اخلاقی سازمان دامپزشکی باشد که در این راستا اخلاق خوب، صداقت، اعتماد و تکریم ارباب رجوع از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار می باشند. همچنین همکاران بایستی در زمینه نظم و انضباط عمومی، رعایت موارد فنی و اصول بیوسکوریتی، رعایت تعرفه های واکسیناسیون دام و طیور، دقت و صحت واکسیناسیون دام و طیور و پوشش مناسب و مطلوب واکسیناسیون دامی در واحدهای اپیدمیولوژیک اقدامات لازم را انجام داده و حداکثر تلاش در جهت ارتقا هر چه بیشتر کیفیت و کمیت خدمات دامپزشکی را انجام دهند.
در ادامه دکتر محمدرضا متقی، خواستار تسریع در انجام عملیات مایه کوبی دام و ارسال به موقع گزارشات واکسیناسیون واحدهای دام به شبکه گردید و از همکاران خواست: در ثبت دقیق آمار واکسیناسیون، واحدها و اطلاعات واکسن ها و ... همکاری لازم را به عمل آورند و از توان خود جهت پوشش حداکثری واکسیناسیون واحدها استفاده نمایند و در صورت بروز هر گونه اشکالی در روند کاری از قبیل بروز حساسیت متعاقب واکسیناسیون تب برفکی، تب مالت و ... مراتب را سریعاً جهت انجام اقدامات بعدی به این شبکه اعلام نمایند.
وی، افزود: همچنین در خصوص مانیتورینگ واکسیناسیون تب مالت گاو، گوساله، بره و بزغاله توسط بازرسین اداره کل دامپزشکی استان، موارد لازم به مراکز مایه کوبی و واکسیناتورها تعلیم و تفهیم گردید.
متقی، در پایان با بیان دستور کار و تاکید شبکه در مورد رعایت اصول فنی واکسیناسیون دام و طیور و نیز تعامل بین همکاران بمنظور تقویت هر چه بیشتر خدمات دامپزشکی، به بحث و تبادل نظر با حاضرین پرداخت.