• 1398/09/30 - 09:27
  • تعداد بازدید : 344
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح ایمن سازی طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از اجرای طرح ایمن سازی طیور بومی، علیه بیماری نیوکاسل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه این طرح در تمامی بخش ها و مناطق روستایی شهرستان در حال اجرا می باشد، افزود: در این اقدام قریب به 90 هزار قطعه طیور بومی درسطح 398 روستا‌ی شهرستان عیله بیماری نیوکاسل بصورت رایگان واکسینه خواهند شد. وی اظهار داشت: نیوکاسل از جمله بیماری‌های خطرناک در طیور است که در صورت رخداد و  همه‌گیری، خساراتی شامل تلفات، کاهش رشد وکاهش تولید تخم مرغ را به همراه دارد.

 دکتر محمود جوادی نژاد در ادامه واکسیناسیون را یکی از راه‌های اصلی پیشگیری از بروز بیماری بر شمرد و یادآور شد: بیماری نیوکاسل به دلیل سرعت انتشار بالا و امکان گردش ویروس عامل این بیماری در بین طیور بومی وصنعتی از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.

وی گفت: در این طرح، کارشناسان شبکه دامپزشکی مشهد با حضور در مناطق روستایی و بخش های مختلف شهرستان ، نسبت به واکسیناسیون طیور بومی اقدام می نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 247239
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید