• 1400/08/20 - 08:02
  • تعداد بازدید : 207
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در مشهد انجام شد:

ارزیابی و واکاوی شاخص های عملکردی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از ارزیابی و واکاوی شاخص های عملکردی در حوزه های مختلف واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شهرستان خبر داد.

در این جلسه تخصصی مشورتی که در محل سالن جلسات شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد برگزار شد، در ابتدا آخرین دستورالعمل ها و آیین نامه های اجرایی در حوزه نظارت بر فرآورده های خام دامی مورد واکاوی و بررسی قرار گرفت و سپس شرح وظایف بازرسان شاغل در این واحد ، بر اساس دستورالعمل های مذکور تبیین گردید.

دکتر محمود جوادی نژاد، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در این جلسه با اشاره به اینکه حدود 5000  مرکز تولید، نگهداری، عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان فعالیت می نمایند، اظهار داشت: ضروری است در هنگام مراجعه به این مراکز ضمن بازرسی اصولی و کارشناسی مطابق با آیین نامه های ابلاغی، نسبت به مستند سازی و ثبت محور های عملکردی لازم، جهت مطالبه و پیگیری حقوق شهروندی شهروندان عزیز نیز کوشا باشیم.

این مقام مسئول ابراز داشت: کلیه اماکن و مراکزی که به نوعی با فرآورده های خام دامی ارتباط دارند ، می بایست تحت نظارت کامل بازرسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه قرار داشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 278832
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید