• 1401/02/11 - 12:04
  • تعداد بازدید : 243
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 9 هزار و 891 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی در مشهد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه وبا بهره گیری از توان دیگر واحد های تخصصی از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان سال 1401 ، بیش از 9 هزار و 891 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی انجام داده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه طرح تشدید نظارت های بهداشتی ازنیمه اول اسفند ماه سال 1400 ، همراستا با کل کشور آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، افزود: در این مدت اکیپ های بازرسی شهرستان مشهد موفق به انجام 9 هزار و 891  مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری وعرضه فرآورده های خام دامی و سایر اماکنی که به نحوی با فرآورده های خام دامی سروکار دارند شده اند و با بررسی های بهداشتی و میدانی خود 248 هزار و 665 کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی مشکوک را ضبط و توقیف نموده اند.

دکتر جوادی نژاد در ادامه با بیان اینکه دامپزشکی همواره مباحث مرتبط با سلامت و امنیت غذایی شهروندان را رصد نموده و همواره در تلاش است شاخصه های بهداشتی در این بخش را ارتقاء دهد، اظهار داشت: در این فعالیت 96 پرونده قضائی برای متخلفین عرضه فرآورده خام دامی غیر بهداشتی تشکیل و 7 واحد صنفی نیز به دلیل تکرار در تخلفات بهداشتی خود  و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی لازم تا رفع مخاطرات موجود وبه استناد مفاد ماده 12 قانون سازمان دامپزشکی کشور پلمپ گردیده است.

این مقام مسئول همچنین اظهار داشت: در این مدت بازرسان بهداشتی این مجموعه بر تولید و استحصال 18 میلیون و 102 هزار کیلوگرم گوشت قرمز و گوشت مرغ بهداشتی نظارت داشته اند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 285704
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان