بازدید میدانی رئیس شبکه دامپزشکی مشهد از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی بازار سپاد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، از بازدید سرزده و میدانی دکتر محمد سیاح ،رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی در بازار سپاد این شهرستان خبر داد.نظارت مستمر کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان ، بر رعایت الزامات سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی خبر داد.

دکتر محمد سیاح ، در این خصوص بر رعایت الزامات بهداشتی درسردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی تاکید کرد و گفت : کلیه متصدیان سردخانه های شهرستان، بسته به نوع نگهداری فرآورده های خام دامی ( تازه یا منجمد) و کاربری آن ملزم به رعایت شرایط دمایی مناسب می باشند ، همچنین کلیه محصولات در این واحدها باید دارای لیبل تاریخ به روز بوده و در چیدمان مطلوب نگهداری شوند .
وی، در ادامه افزود: نگهداری انواع فرآورده های خام دامی من جمله گوشت قرمز ، سفید ، آلایش و ... با هدف جلوگیری از آلودگی متقاطع بین محصولات ، بایستی مدیریت بهداشتی گردیده ، همچنین هر سردخانه باید دارای تابلو حاوی نوع محصولات باشد .
دکتر سیاح ، در پایان بر اهمیت استقرار همیشگی مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در این مجموعه ی بزرگ تاکید نموده و اظهار داشت : علاوه بر مسئولین فنی مستقر در بازار سپاد ،کارشناسان این شبکه نیز در ضمن انجام بازدیدهای دوره ای ، در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در واحد های نکهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ، اقدامات و وظایف قانونی خودرا انجام می دهند .