• 1398/04/15 - 10:56
  • تعداد بازدید : 401
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی اقدامات بهداشتی انجام شده در زمینه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کشتارگاه دام صنعتی گوشت مشهد

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از بررسی اقدامات بهداشتی کشتارگاه دام صنعتی مشهد در حوزه پیشگیری از رخداد بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توسط رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد خبر داد.

دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه با شروع فصل گرما و گرم شدن تدریجی هوا فعالیت کنه های ناقل بیماری ها خصوصا بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو افزایش می یابد،افزود: کشتارگاه های دام یکی از مناطق استراتژیک در کنترل انتقال بیماری بوده و افراد شاغل در کشتارگاه دام بیش از سایرین در معرض خطر می باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با تاکید بر لزوم رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی در کنترل این بیماری کشنده اظهار داشت: استفاده کارکنان کشتارگاه از تجهیزات فردی مناسب نظیر دستکش، عینک، ماسک و لباس کار، دریافت آموزش های لازم در دوره های آموزشی ترویجی در کنار سم پاشی و ضدعفونی دام ها و جایگاه های نگهداری دام و همچنین نگهداری اجباری لاشه های کشتاری در مدت مناسب دراطاق های  پیش سرد کشتارگاههای دام  از مهمترین عوامل در کنترل این بیماری مهلک می باشد.

در این بازدید که با حضور دکتر صاحبی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و فراورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی همراه بود از خطوط کشتار دامهای سبک و سنگین، سالن های انتظار دام و سردخانه های نگهداری لاشه های کشتاری در کشتارگاه صنعتی دام مشهد که بیش از چهل  درصد تولید گوشت قرمز استان را بعهده دارد بازدید بعمل آمد و اقدامات انجام شده در خصوص کنترل بیماری مهلک و مشترک بین انسان و حیوان تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته وراهنمائی های لازم ارائه گردید.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 134215
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید