• 1399/06/25 - 20:39
  • تعداد بازدید : 456
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تولید 36 هزار تن گوشت قرمز و مرغ در مشهد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، در 5 ماهه اول سال جاری مقدار 36 هزار تن گوشت قرمز و سفید سالم و بهداشتی از کشتارگاه های دام شهرستان استحصال گردیده است.

 رییس شبکه دامپزشکی مشهد اظهار داشت: از این مقدار بیش از 21 هزار تن گوشت مرغ و بیش از 14هزار تن گوشت قرمز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های شهرستان استحصال گردیده است.

وی افزود: در  بیش از 16 هزار بازدیدی که توسط تیم های نظارت دامپزشکی شهرستان صورت گرفت، ضمن ضبط و توقیف 219 هزارکیلوگرم انواع فرآورده خام دامی وبعد از طی مراحل قانونی مقدار 30 هزار کیلوگرم این فراورده های غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شد و معدوم گردید و تعداد 115 مورد پرونده تخلف بهداشتی تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع و تعداد 11 مورد تخلف منجر به پلمب گردید.

 دکتر محمود جوادی نژاد همچنین اظهار داشت: توصیه می شود شهروندان عزیز از فرآورده های خام دامی دارای تاییدیه بهداشتی دامپزشکی استفاده  نمایند و در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضاء فرآورده های پروتئینی دقت نمایند و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 255615
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید