تولید و عرضه بیش از 90 هزار تن گوشت قرمز و مرغ بهداشتی در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: در سال گذشته با نظارت بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه بیش از 90 هزار تن گوشت قرمز و مرغ بهداشتی تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه گوشت قرمز و مرغ پس از طی مراحل مختلف و پس از تایید سلامت از سوی دامپزشکی روانه فروشگاه ها و مراکز عرضه مجاز سطح شهرستان عرضه می شود،افزود: در این مدت 90هزار و 904 تن انواع گوشت قرمز و مرغ توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی تایید سلامت شده است که نسبت به سال 96 بیش از یازده درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه در این راستا 719 هزار و 798 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان ذبح بهداشتی شده است،افزود:28 میلیون و 913 هزار قطعه طیور گوشتی نیز در این مدت کشتار شده است.
این مقام مسئول در ادامه یادآور شد:با افزایش میزان مصرف فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات عید نوروز فعالیت اکیب های نظارت بهداشتی دامپزشکی مشهد را تشدید نموده ایم و در راستای خدمت رسانی بهتر و تامین گوشت مورد نیاز شهروندان در این ایام، هماهنگی های لازم با 6 کشتارگاه های دام و طیور موجود در شهرستان جهت فعالیت در ایام تعطیلات نوروزی انجام شده است.
نظر دهید