در تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز صورت گرفت: انجام بیش از یک هزار و 320 مورد بازرسی بهداشتی در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: در پنجمین روز از اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام نوروز، بازرسان بهداشتی این مجموعه از یک هزار و 320 مرکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بازدید بهداشتی به عمل آورده اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمود جوادی نژاد با اعلام این خبرافزود: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان، تیم های ثابت و سیار واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه در قالب 45 تیم ثابت و سیار و با استعداد 341 نفر ساعت عملیات، در دو نوبت صبح و عصر، نظارت های بهداشتی را در شهرستان مشهد اجرا نموده اند.
این مقام مسئول ابراز داشت: از ابتدای طرح بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان مقدار 30 هزار و 75 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی را کشف و توقیف نموده اند.
جوادی نژاد در ادامه اظهار داشت: در راستای کنترل بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و همچنین بیماری واگیردار کرونا، شهروندان توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضاء فرآورده های خام دامی داشته شده و از خرید گوشت مرغ فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، آلایش دام وطیور فله و بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی منجمد و غیرمنجمد با برچسب مخدوش خودداری کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: مردم عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی با سامانه ارتباطی 1512 و یا شماره تلفن های 37250025-37250035 شبکه دامپزشکی شهرستان تماس گرفته و همچنین با مراجعه به کانال شبکه دامپزشکی مشهد در سروش به آدرس: http://sapp.ir/pr.dampezashki با ادمین کانال در ارتباط باشند.
نظر دهید