سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی یکی از ارکان اصلی سلامت و امنیت غذایی جامعه انسانی است
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در نشست تخصصی مشورتی صورت گرفته با مسئولین فنی بهداشتی مراکز بسته بندی و پخش گوشت مرغ و گوشت قرمز شهرستان که در محل سالن جلسات این شبکه برگزار شد، اظهار داشت: سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی یکی از ارکان اصلی سلامت و امنیت غذایی جامعه انسانی است. دکتر محمود جوادی نژاد پایداری و ارتقای شاخص های بهداشتی در حوزه فرآورده های خام دامی را زمینه ساز رشد و ارتقای عوامل تاثیر گذار در حوزه امنیت غذایی و بهداشت عمومی جامعه انسانی بیان کرد و افزود: مسئولین فنی بهداشتی نسبت به رعایت و بکار گیری آخرین دستورالعمل ها و آیین نامه های ابلاغی سازمان متبوع در حوزه فرآورده های خام دامی اهتمام بیشتری داشته باشند.
وی در این جلسه هم اندیشی که در راستای هم افزایی جهت نیل به اهداف و برنامه های راهبردی سازمانی برگزارشد، ابراز داشت: اجرای دقیق برنامه های کنترل کیفی و انجام آزمایشات ادواری لازم بر اساس دستورالعمل های ابلاغی، یکی از ضروریاتی است که همواره مسئولین فنی بهداشتی باید به آن توجه داشته باشند و در اجرای آن کوتاهی ننمایند.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه 36 مرکز بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ در شهرستان مشهد مشغول فعالیت می باشند، گفت: 39 مسئول فنی بهداشتی و دستیار دامپزشکی در این مراکز بر امر بسته بندی و پخش گوشت نظارت داشته و ماهیانه بطور میانگین 620 تن گوشت در این مراکز بسته بندی و روزانه بازار می شود.
نظر دهید