تشریح بخشی از اقدامات بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در یک نگاه
روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد، از تشریح بخشی از اقدامات بهداشتی سال 1402 شهرستان در یک نگاه خبر داد.
از سوی دامپزشکی شهرستان مشهد صورت گرفت:
نظارت بر تولید بیش از 12 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی و اجرای بیش از 6 هزار بازدید نظارتی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از تشریح اقدامات بهداشتی دامپزشکی این شهرستان در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان سال جاری خبر داد.
معرفی به مراجع قضایی و پلمب فروشگاه عرضه کننده گوشت قرمز غیر مجاز در شهرستان مشهد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از معرفی به مراجع قضایی و پلمب فروشگاه عرضه کننده گوشت قرمز غیر مجاز در خیابان رسالت شهرستان مشهد خبر داد.
رکورد واکسیناسیون جمعیت دامی شهرستان مشهد در سال گذشته از مرز 3 میلیون و 200 هزار نوبت سر عبور کرد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: با تلاش اکیپ های عملیاتی واحد بهداشت و مدیریت بیماری های دامی این شبکه رکورد واکسیناسیون جمعیت دامی شهرستان از مرز 3 میلیون و 200 هزار نوبت سر عبور کرد.
از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام عید نوروز انجام پذیرفت:
نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی مشهد بر تولید بیش از 10 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی در شهرستان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، بر تولید و استحصال 10 هزار و 297 تن گوشت قرمز و گوشت مرغ نظارت بهداشتی داشته اند.
در شهرستان مشهد صورت گرفت:
اجرای بیش از 63 هزار پایش و رصد بیماری های مشترک بین انسان و دام
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: کارشناسان واحد بهداشت و مدیریت بیماری های دامی این شبکه در سال گذشته موفق به اجرای 63 هزار و 661 مورد پایش و رصد بیماری های مشترک بین انسان و دام نظیر سل، بروسلوز ، مشمشه در جمعیت دامی شهرستان شده اند.
بازدید سرزده مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی از پایگاه نظارت و بازرسی ستاد خدمات سفر دامپزشکی در خیابان نواب صفوی
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از بازدید سرزده مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی از پایگاه نظارت و بازرسی ستاد خدمات سفر دامپزشکی واقع در خیابان نواب صفوی خبر داد.
رکورد شکنی صادرات تخم مرغ خوراکی از مشهد در جهت حمایت از تولید در یک روز کاری
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: بنابر گزارش بازدیدهای کارشناسی و همچنین آمارهای اعلامی واحد قرنطینه و امنیت زیستی این شبکه از تعداد و میزان گواهی های بهداشتی حمل صادره، در چند روز ابتدایی سال جاری، یک هزار و 503 تن تخم مرغ خوراکی از این شهرستان صادر شده است.
در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام پذیرفت:
کشف و توقیف 4 لاشه دام حاصل از کشتار غیر مجاز، در رستورانی در شهرستان مشهد
روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، از کشف و توقیف 4 لاشه دام حاصل از کشتار غیرمجاز ، در رستورانی در شهرستان مشهد خبر داد.
فک پلمب سریع و شروع بکار مجدد 3 داروخانه دامپزشکی تعطیل شده از سوی اتحادیه صنف گل فروش ها در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: بدنبال تعطیلی و پلمب 3 داروخانه دامپزشکی که به دلایل غیرمنطقی و خارج از ضوابط و مقررات، از سوی اتحادیه صنف گل فروش ها و فروشندگان سموم دفع آفات نباتی صورت گرفته بود به محض اطلاع رسانی به این شبکه، موضوع بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و با پیگیری های انجام شده از سوی نهادهای مرتبط ظرف مدت یک روز از حالت پلمب خارج گردیدند.