شبکه دامپزشکی مشهد با نزدیک شدن به عید سعید قربان اعلام کرد:
ضرورت سمپاشی و ضد عفونی جایگاه های نگهداری و عرضه دام زنده در میادین دام شهرستان
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، دکتر محمد سیاح، گفت: در راستای پیشگیری از بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام، بویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، عملیات سم پاشی بازارهای عرضه دام زنده با همت و نظارت پرسنل دامپزشکی مشهد در دستور کار قرار می گیرد.

دکتر سیاح، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را بیماری مهم مشترک بین انسان و دام با پیامدهای جبران ناپذیر و تهدیدی برای سلامت جامعه دانست و افزود: در همین راستا علاوه بر سمپاشی جایگاه های دام، آموزش های لازم برای پیشگیری از بیماری به چوبداران، دامداران و شهروندان با نصب اطلاعیه های بهداشتی در بازارهای دام شهرستان، ارائه می گردد.
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، اظهار داشت: از آنجا که آموزش مهمترین رکن در پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام است لذا کارشناسان این شبکه به صورت ادواری دوره های آموزشی مربوطه را در مراکز نگهداری و عرضه دام زنده، کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی گوشت و فرآورده های خام دامی و ... برگزارمی نمایند.
سیاح، از دامداران خواست: مسائل بهداشتی را رعایت نموده، هنگام تماس با دام از لباس کار، دستکش و ... مخصوص دامداری استفاده کنند و در صورت مشاهده کنه روی بدن دام از له کردن آن با دست خودداری نمایند.