سرپرست شبکه دامپزشکی مشهد:
مسئولین بهداشتی کشتارگاه های طیور در بازرسی قبل کشتار در صورت مشاهده علائم بیماری های ویروسی به خصوص آنفلوآنزای فوق حاد به شبکه گزارش دهند
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد؛ سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان به اتفاق تیم همراه نیمه شب به صورت سرزده و بدون اطلاع از کشتارگاه صنعتی طیور مشهد بازدید میدانی نموده و از نزدیک فرایند کشتار طیور و استحصال گوشت مرغ، آلایش و ... را در آن کشتارگاه مورد بررسی قرار داد.
دکتر محمد سیاح در جریان این سرکشی از بخش های مختلف واحد من جمله، ورودی خودروهای حامل مرغ زنده، خروجی فرآورده های استحصالی و همچنین قسمت سبد شور و محوطه پیرامونی کشتارگاه بازدید بعمل آورده و تذکرات و توصیه های لازم را به متصدیان و مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتار گاه صادر کرد.
وی در حضور مدیر داخلی کشتارگاه و ناظرین بهداشتی و شرعی دامپزشکی ضمن تاکید بر اهمیت و حساسیت وظایف قانونی و حاکمیتی مبنی بر رعایت ضوابط بهداشتی و شرعی در کشتار، استحصال و عرضه انواع گوشت دام و طیور، افزود:
ضروری است کلیه پرسنل دامپزشکی شاغل در بخش های مختلف کشتارگاه طیور، نسبت به انجام وظایف قانونی خود اهتمام جدی داشته، بخش نامه ها و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور را به نحو احسن رعایت نمایند.
سیاح همچنین در خصوص شروع فصل سرما و مهاجرت پرندگان مهاجر و احتمال آلودگی مرغداری ها، گفت: مسئولین فنی بازرسی قبل از کشتار خود را با دقت تحت نظر داشته باشند و در صورت مشاهده بیماری با علایم بالینی با احتمال بیماری های ویروسی به خصوص آنفلوانزای فوق حاد طیور و آنگارا در کمترین زمان به شبکه اعلام نمایند تا ردیابی مرغداری انجام و اقدامات کنترلی در آن حوزه مرغداری اعلام و اجرا گردد تا از بروز و شیوع بیماری در منطقه جلوگیری شود.
سرپرست شبکه دامپزشکی مشهد در ادامه نسبت به ضرورت عدم وجود حیوانات متفرقه نظیر سگ های بلاصاحب در محوطه کشتارگاه تذکر داده و به مدیریت داخلی کشتارگاه اعلام نمود: ضروری است در اسرع وقت تمامی سگ های بلاصاحب موجود در محوطه را از کشتارگاه طیور خارج نماید که با اجرای تمهیدات ویژه در کمترین زمان حیوانات بلاصاحب از محوطه کشتارگاه خارج شدند.
وی به مدیر داخلی کشتار گاه متذکر شد شان و منزلت مسئولین بهداشتی مستقر در کشتار گاه باید حفظ و شرایط رفاهی و حداقل یک وعده غذا مدنظر قرار بگیرد.
وی افزود: در حال حاضر در شهرستان مشهد تعداد 4 کشتار گاه طیور فعال بوده که به طور میانگین ماهیانه 2 میلیون و 500 هزار قطعه طیور گوشتی در این کشتارگاه ها ذبح بهداشتی و شرعی می شود و به طور تقریبی ماهیانه 4 هزار و 500 تن گوشت مرغ را تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تولید و روانه بازارهای مصرف می نمایند.
سیاح در پایان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف در زمینه تولید، توزیع و عرضه انواع فرآورده های خام دامی و نحوه فعالیت همکاران دامپزشکی شهرستان با شماره تلفن 35-37250025 051- تماس حاصل نمایند.