نظارت بهداشتی بر استحصال و عرضه بیش از 2 هزار تن گوشت قرمز بهداشتی در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری با نظارت بهداشتی کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه 2 هزار و 162 تن گوشت قرمز بهداشتی استحصال و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی مشهد،دکتر محمود جوادی نژاد با بیان اینکه گوشت قرمز یکی از فرآورده های خام دامی استراتژیک در سفره خانوارها می باشد، افزود: این موضوع نشان دهنده اهمیت سلامت و بهداشت گوشت قرمز می باشد. وی در ادامه گفت:کارشناسان بهداشتی مستقر در واحدهای کشتارگاهی دام پس از معاینات بالینی دام زنده از لحاظ عدم ابتلا به برخی از بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام و همچنین بررسی وضعیت ظاهری گوشت از لحاظ ارگانولپتیکی اهتمام دارند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد یادآور شد:سالم سازی و آماده سازی گوشت قرمز با نگهداری لاشه به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد ادامه می یابد.
دکتر جوادی نژاد در پایان با اشاره به اینکه برای تهیه این میزان گوشت قرمز 36 هزار و 973 راس دام سبک و سنگین با نظارت بهداشتی و شرعی کارشناسان دامپزشکی کشتار شده است،از شهروندان درخواست نمود: در هنگام خرید گوشت قرمز به مهرسلامت دامپزشکی و لیبل های سفید رنگ مندرج به تاریخ تولید و انقضا که بر روی لاشه نصب شده دقت نموده و حتمأ گوشت مورد نیاز خود را از فروشگاه های مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
نظر دهید