نظارت بهداشتی دامپزشکی بر تولید بیش از 62 هزار تن گوشت در مشهد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از نظارت کارشناسان دامپزشکی این شهرستان بر تولید بیش از 62 هزار تن گوشت بهداشتی خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد با اعلام این خبر گفت: در 8 ماهه نخست سال جاری با نظارت مستمر بازرسان بهداشتی و ناظران شرعی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور این شهرستان، قریب به 62 هزارو 634 تن گوشت بهداشتی استحصال و روانه بازارهای مصرف داخل و خارج شهرستان شده است. وی افزود: کارشناسان دامپزشکی با بررسی وضعیت ظاهری گوشت از لحاظ ارگانولپتیکی و همچنین بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام نسبت به سلامت و استحصال گوشت نظارت دارند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد میزان تولید گوشت قرمز استحصالی را در این مدت 21 هزار و 341 تن اعلام کرد و افزود: 41 هزار و 293 تن گوشت مرغ بهداشتی نیز در این مدت تولید و عرضه شده است.
وی با توصیه به شهروندان برای تهیه فرآورده های خام دامی مصرفی خانوار از مراکز معتبر و مجاز تحت نظارت دامپزشکی و توجه به مهر و برچسب تاریخ تولید و انقضای فرآورده ها، از عموم مردم خواست، چنانچه با موارد مشکوک و غیربهداشتی مواجه شدند، موضوع را به سامانه ارتباطی 1512 اداره کل دامپزشکی و یا شماره تلفن های 37250025 و37250035 شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد اطلاع دهند.
نظر دهید