• 1404/02/30 - 10:40
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت مستمر کارشناسان واحد نظارت شبکه دامپزشکی مشهد بر فعالیت کشتارگاههای صنعتی طیور

به گزارش روابط عمومی دکتر محمد سیاح رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد از بررسی روند اقدامات مرتبط با استانداردهای بهداشتی تولید گوشت مرغ و سایر فرآورده های خام استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور این شهرستان خبر داد.

دکتر سیاح با اشاره به اینکه  تمامی مراحل  کار در کشتار گاه های طیور تحت نظارت مسئول فنی دامپزشکی قرار گفت در مرحله کنترل کیفیت مرغ پر کنده  مرغ های مریض و غیر قابل مصرف توسط کارشناس از چرخه تولید خارج شده و حذف می گردندکه در حقیقت این مرحله مهم ترین مرحله نظارتی دامپزشکی در کشتارگاه می باشد.

دکتر سیاح گفت :گواهی حمل بهداشتی کلیه محموله های طیور کشتاری باید هنگام ورود به کشتارگاه کنترل گردد و بازرسی بهداشتی پیش از کشتار در مورد کلیه محموله ها انجام پذیرد.

 وی گفت : خودروها و قفس های ویژه حمل طیور کشتاری باید قبل از هر بار بارگیری و بعد از هر بار تخلیه ،‌بطور کامل شستشو و ضد عفونی ‌گردند . کنترل منظم فراهم و کارامد بودن امکانات لازم برای انجام فرایند فوق در کشتارگاههای طیور شهرستان ضروری می باشد.

دکتر سیاح با اشاره به اینکه در شهرستان مشهد 4 کشتارگاه صنعتی طیور فعال هستند تاکید کرد ، گواهی نظارت بر شستشو و ضد عفونی کامیونهای حمل طیور جهت خروج این کامیونها از کشتارگاه و مراجعه به واحد مرغداری برای بارگیری مجدد با مهر و امضاء مسئول فنی بهداشتی کشتارگاه ضروری است. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 339232
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان