رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد:
پیشرفت در ارائه خدمات بهداشتی با سامانه های کاربردی و پایگاههای الکترونیکی سازمان دامپزشکی کشور
امروزه سامانه های کاربردی و پایگاه های الکترونیکی سازمان دامپزشکی کشور موجب ارتقای توان اجرایی مجموعه در ارائه خدمات بهداشتی شده است.
دکتر محمد سیاح، در خلال برگزاری اولین جلسه شورای عمومی کارکنان شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد در سال جدید، ضمن تشکر از همکاران به جهت پویایی و مشارکت در ارائه خدمات بهداشتی به شهروندان، اظهار داشت: امروزه توان اجرایی مجموعه دامپزشکی به دلیل ایجاد و راه اندازی سامانه های کاربردی و پایگاه های الکترونیکی در ارائه خدمات به شهروندان رشد چشمگیری داشته است.
رئیس شبکه دامپزشکی مشهد در ادامه به ارزش بالای آموزش مباحث سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: همانگونه که سامانه ها و پایگاههای الکترونیکی در ارائه خدمات به کمک کارکنان آمده و فعالیت ها را تسریع می بخشند، عدم دانش و اطلاعات کافی در طریقه استفاده از این سامانه ها موجب سردرگمی و پایین آمدن سطح کارایی و اثربخشی سازمانی شده و نارضایتی ارباب رجوع را به همراه خواهد داشت. وی مسلط بودن بر سامانه های کاربردی را از اهم وظایف کارکنان در دنیای دیجیتال کنونی دانست.
سیاح به نقش کلیدی تعهد ،انگیزه و انرژی کارکنان در موفقیت سازمان اشاره نمود و اظهار اشت: با افزایش انگیزه در منابع انسانی، مجموعه همراستا با کارکنان خود را موظف به ایجاد ساختارهای لازم و فراهم نمودن امکانات لازم جهت رقابت در عرصه های مختلف و بین المللی می داند. وی در ادامه به جلب رضایت و تکریم ارباب رجوع اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی هر سازمان ،جلب رضایت مشتریان و ارباب رجوعان از طریق ارایه خدمات با کیفیت مطلوب است.
وی در این جلسه از عملکرد خوب همکاران در سال گذشته به ویژه مشارکت در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و همچنین کشیک های رینگ حرم مطهر رضوی در این ایام تشکر نمود.
در این جلسه دکتر علی فنائی، مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد نیز ضمن تشکر از همراهی همکاران در اجرای بازرسی های بهداشتی ایام خاص در طول سال، به ارائه گزارش عملکرد این واحد پرداخت و گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان که از تاریخ 13 اسفند ماه سال گذشته آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان به طول انجامید 7 هزار و 132 بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی انجام و 160 هزار و 786 کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک توقیف گردید. وی به معدوم سازی 20 هزار کیلوگرم از فرآورده های توقیفی اشاره کرد و گفت: با اجرای 51 مورد نمونه برداری و اجرای آزمایشات مختلف تشخیصی و کنترل کیفی برروی این فرآورده ها، این مقدار فرآورده خام دامی به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی با هماهنگی مقام محترم قضایی معدوم گردید.
در ادامه مهندس علیرضا آذری، مسئول واحد صدور پروانه شبکه هم از خدمات ارائه شده در سال گذشته مطالبی را بیان نمود و ابراز داشت: در سال گذشته با انجام بازرسی های کارشناسی مختلف و بررسی استانداردهای بهداشتی لازم، پروانه بهداشتی 46 واحد جدید صنایع وابسته به دام اعم از مرکز بسته بندی و قطعه کاری انواع مختلف گوشت، مرکز فرآوری و تبدیل فرآورده های خام دامی، کارخانجات خوراک دام و ... صادر شده است.
وی همچنین اظهار داشت: در این مدت 1925 پروانه بهداشتی خودروی فعال در حمل و جابجایی بهداشتی دام و انواع فرآورده های خام دامی تمدید و صادر شده است.