• 1405/07/12 - 08:41
  • تعداد بازدید : 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کاهش ۳۴ درصدی حذف فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی در مشهد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مشهد از کاهش ۳۴ درصدی میزان حذف فرآورده‌های خام دامی غیرقابل مصرف انسانی در جریان نظارت‌های بهداشتی این شبکه بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهریورماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی مشهد، دکتر علی اکبر دلیر صحرایی با اشاره به استمرار و تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی اظهار کرد: در شهریورماه امسال، با وجود افزایش بازرسی‌های بهداشتی و همچنین افزایش تعداد پرونده‌های قضایی مرتبط، میزان فرآورده‌های خام دامی توقیفی و حذف‌شده از چرخه مصرف انسانی به کمترین میزان ثبت‌شده در ماه‌های اخیر رسید.

 

وی افزود: در جریان بازرسی‌های انجام‌شده از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در شهرستان مشهد طی شهریورماه، ۶ هزار و ۶ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیرقابل مصرف انسانی شناسایی و از چرخه مصرف خارج شد که این میزان در مقایسه با ماه گذشته ۳۴ درصد کاهش داشته است.

 

رئیس اداره دامپزشکی مشهد با اشاره به افزایش برخوردهای قانونی با متخلفان حوزه عرضه فرآورده‌های خام دامی تصریح کرد: در شهریورماه ۳۴ پرونده قضایی تشکیل شده که بالاترین تعداد پرونده ثبت‌شده در شش ماهه نخست سال جاری محسوب می‌شود.

 

دلیرصحرایی خاطرنشان کرد: افزایش نظارت‌های بهداشتی، شناسایی به‌موقع تخلفات و برخورد قانونی با متخلفان، نقش مؤثری در پیشگیری از عرضه فرآورده‌های غیربهداشتی و همچنین جلوگیری از اتلاف فرآورده‌های خام دامی و سرمایه‌های غذایی دارد.

 

وی در پایان تأکید کرد: نظارت مستمر دامپزشکی بر مراکز عرضه، علاوه بر صیانت از سلامت و امنیت غذایی شهروندان، موجب ارتقای کیفیت فرآورده‌های خام دامی و کاهش ضایعات و هدررفت مواد غذایی می‌شود.

  • گروه خبری : اداره شهرستان مشهد
  • کد خبر : 359565
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان