اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشكی در مه ولات ویژه ماه مبارك رمضان
سرپرست شبکه دامپزشکی مه ولات با اشاره به اینکه این شبکه با موارد غیربهداشتی و متخلفین در طول سال طبق ضوابط و دستورالعمل برخورد می کند ، گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در این شهرستان همزمان با ماه مبارک رمضان آغاز شد.
.jpg)
مهدی ابراهیم زاده با اعلام این خبر اظهار داشت: بر اساس دستورالعملهای بهداشتی دامپزشكی، تولید فرآورده های خام دامی سالم و با كیفیت تحت نظارت و بازرسی شبانه روزی كارشناسان دامپزشكی قرار دارد.
این مقام مسئول گفت: همزمان با شروع ماه مبارك رمضان، به منظور حفظ امنیت غذائی و سلامت همشهریان ، اقدامات بهداشتی دامپزشكی در جهت تولید با كیفیت و سالم فرآورده های خام دامی، بازرسان و كارشناسان حوزه نظارت شبكه دامپزشكی طی بازدید های بهداشتی از مراكز تولید، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی ها ، عرضه فروش مرغ و ماهی، رستوران ها و آشپزخانه ها، لبنیاتی، كبابی و جگركی ها و … بر محصولات تولیدی، اعتبار پروانه های بهداشتی، بهداشت محیط وامكانات و بهداشت فردی كاركنان بازرسی و نظارت را انجام می دهند.
وی افزود: تضمین سلامت فراورده های خام دامی یكی از وظایف مهم دامپزشكی می باشد كه در همین راستا در تمامی مراحل برای تولید فراورده های خام دامی تلاش می شود با پرورش دام و طیور سالم، فرآورده های خام دامی و طیور سالم تولید كه در نهایت منجر به ارتقاء بهداشت عمومی و جامعه می گردد.
نظر دهید