• 1397/12/11 - 09:05
  • تعداد بازدید : 207
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه کمیته ساماندهی کیفیت عسل در نیشابور

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور کمیته ساماندهی کیفیت عسل و جمع آوری عسل های تقلبی در بازار با حضور ادارات مرتبط در محل شبکه دامپزشکی برگزار شد.

دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور گفت: این شهرستان با بیش از 30هزار کندوی زنبور عسل و تولید حدود 240تن عسل مقام سوم استان را به خود اختصاص داده , و از آنجایی که عسل جزء فرآورده های خام دامی محسوب می شود نظارت و کنترل بهداشتی آن بر عهده دامپزشکی است که بایستی با همکاری شرکت تعاونی زنبورداران، معاونت غذا و دارو، استاندارد و مراجع قضایی وضعیت توزیع آن ساماندهی شده و ضمن جمع آوری عسل های تقلبی با افراد خاطی برخورد قانونی بعمل آید.

دکتر سلیمانی افزود: در این جلسه مقرر گردید تعاونی زنبورداران نسبت به اختصاص کد شناسایی به اعضاء واجد شرایط اقدام نموده و کلیه عسل های توزیعی قبل از عرضه به بازار بصورت رندوم آزمایش شوند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 6955
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید