• 1400/01/16 - 10:53
  • تعداد بازدید : 258
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ضبط 5 تن مواد پروتئینی در نیشابور در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابوردر طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی که از تاریخ 25 اسفند ماه 99 لغایت 15 فروردین 1400 در سطح شهرستانهای نیشابور و زبرخان اجرا شد مقدار 5 تن فرآوردهای پروتئینی شامل گوشت قرمز , مرغ و ماهی ضبط و مقدار 1730 کیلو از این فرآورده ها پس از انجام آزمایشات لازم غیر قابل مصرف تشخیص داده شد و با حکم مراجع قضایی معدوم شد.

دکتر سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور ضمن اعلام این خبر گفت : در این طرح 8 اکیپ ثابت و سیار فعالیت نظارت بر مراکز عرضه مواد پروتئینی و کشتارگاههای دام و طیور را انجام میدادند.

وی افزود: در این طرح به 10 شکایت رسیدگی و 24 واحد متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند .

رئیس شبکه دامپزشکی به شهروندان توصیه نمود در هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر دامپزشکی و در هنگام خرید گوشت مرغ به تاریخ انقضای مندرج در روی مرغ های بسته بندی شده توجه نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن 43330042 شبکه دامپزشکی تماس حاصل نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 272811
کلمات کلیدی
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید