• 1404/01/28 - 12:44
  • تعداد بازدید : 256
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در شهرستان نیشابور، انجام شد:

پلمب 5 واحد متخلف بهداشتی به دستور مقام قضایی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، 5 واحد عرضه فرآورده خام دامی در حاشیه شهر به علت تخلفات بهداشتی متعدد به دستور مقام قضایی توسط شبکه دامپزشکی، پلمب شدند.

دکتر علی سلیمانی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور، با تاکید بر برخورد قاطع با متخلفین امنیت غذایی و بهداشت عمومی و تشکر از دادستان شهرستان، اظهار داشت: در راستای تامین بهداشت و سلامت غذایی شهروندان، 5 واحد عرضه فرآورده خام دامی در حاشیه شهر ( جاده فیلخانه ) که متصدیان آنان اقدام به تخلفات بهداشتی متعدد ( بویژه کشتار غیر مجاز دام در خارج از کشتارگاه ) می نمودند پس از معرفی به مراجع قضایی پلمب گردیدند.

وی، با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت کنه ها که عامل اصلی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه گنگو می باشد به شهروندان توصیه نمود: برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری مهلک و خطرناک و دیگر بیماری های مشترک بین انسان و دام، گوشت قرمز مورد نیاز خود را که مدت زمان پیش سرد را در کشتارگاه طی نموده از مراکز معتبر و مجاز تهیه و از خرید گوشت حاصل کشتار غیر مجاز جداً خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 337809
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر