• 1402/01/08 - 08:03
  • تعداد بازدید : 434
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کاهش تخلفات بهداشتی در سایه افزایش نظارتهای دامپزشکی نیشابور

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور؛ افزایش نظارت های بهداشتی این شبکه از مراکز تهیه، نگهداری و عرضه مواد پروتئینی باعث کاهش تخلفات بهداشتی متصدیان این واحدها در سطح شهرستان شده است.

دکتر علی سلیمانی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور ضمن ابراز رضایت از وضعیت بهداشتی واحدهای تهیه و عرضه مواد پروتئینی با منشاء دامی گفت: خوشبختانه با افزایش حضور و نظارت بهداشتی بر واحدهای تولید، نگهداری و عرضه مواد پروتئینی، هتل ها و رستوران ها، تالارها و آشپزخانه ها و سردخانه ها و کشتارگاهها در سه شیفت صبح، عصر و شب و افزایش اطلاعات و آگاهی متصدیان و مصرف کنندگان، مشکلات بهداشتی این واحدها نسبت به سال های گذشته بطور چشمگیری کاهش یافته است.

سلیمانی عمده مشکلات بهداشتی حال حاضر در حوزه دامپزشکی را کشتارهای زیرزمینی و خارج از کشتارگاه اعلام نمود و از همشهریان خواست با توجه به خطراتی که کشتارهای غیر مجاز حاشیه شهر سلامت جامعه را تهدید می کند گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز عرضه معتبر تهیه و هنگام خرید به مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبل نصب شده روی آن توجه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان صفحه اصلی,اداره شهرستان نیشابور
  • کد خبر : 299058
pr_rkh روابط عمومی استان

pr_rkh روابط عمومی استان

تصاویر