• 1397/06/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 147
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 89 هزار پلاک کوبی دام در تربت حیدریه

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور جهت جابجایی و حمل و نقل مجاز دام در پنج ماه نخست امسال 89 هزار و 218 راس دام توسط کارشناسان واحد قرنطینه و امنیت زیستی شهرستان پلاک کوبی گردیده اند.

 



دکتر ابوالفضل غلامزاده پلاک کوبی دام را جهت حمل و نقل بهداشتی ضروری دانست وافزود: پلاک نصب شده بر روی بدن دام دارای کد الکترونیکی بوده که قابلیت شناسایی و رهگیری در تمام نقاط کشور را از طریق سامانه های برخط سازمان دامپزشکی کشور دارا می باشد.



وی با اشاره به اینکه یک هزار و 328 راس دام سنگین در پنج ماه نخست امسال  توسط دامپزشکی شهرستان پلاک کوبی شده است ،اظهار داشت: برای 87 هزار و 890 راس دام سبک نیز در این مدت پلاک کوبی و مجوز حمل بهداشتی دام صادر گردیده است.



رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه خاطر نشان ساخت: مجوز بهداشتی حمل و پلاک کوبی در جمعیت دامی مورد تقاضادر صورتی انجام می گیرد که کلیه اقدامات بهداشتی نظیر واکسیناسیون علیه بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام،مبارزه با بیماری های انگلی داخلی و خارجی انجام شده باشد.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 40424
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه